Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی درخصوص برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان و با توجه به شرایط کرونا، اظهار کرد: تابستان امسال، برنامه‌های وسیعی را تدارک دیده و ۳۰ هزار پایگاه برای اوقات فراغت دانش‌آموزان، هدف گذاری و زیرساخت‌های لازم در شبکه شاد ایجاد کرده ایم.

وی با اشاره به پیش بینی حضور ۳ میلیون دانش‌آموز در بسترفضای مجازی در فعالیت‌های اوقات فراغت، افزود: باید از تمام ظرفیت‌های آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف استفاده کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت خوبی را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی ادامه داد: کانون‌های ورزشی، کانون‌های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن‌ها، مدارس، پژوهش سراها و کتابخانه‌ها دست به دست هم دادند تا بتوانیم با ظرفیت‌هایی در شبکه شاد ایجاد می‌کنیم که فعالیت‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان را به خوبی رقم بزند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اعلام این که ثبت نام پایگاه‌ها تا روز گذشته ۱۵ خردادماه توسط مدیران، ادامه داشت، اظهار کرد: بعد از اتمام ثبت نام دانش‌آموزان در سامانه همگام، کلاس بندی‌ها در شبکه شاد، آغاز می‌شود. افتتاح این برنامه نیز به میزبانی استان زنجان و بعد از پایان ثبت نام در اوایل تیرماه خواهد بود.

شایان ذکر است؛ طی جدول زمان بندی اعلام شده مدیران فرصت داشتند نسبت به تعریف دوره اقدام کنند و بعد از آن باید اطلاع رسانی لازم صورت گیرد تا دانش‌آموزان با ورود به سامانه همگام نسبت به ثبت نام در کلاس‌ها اقدام کنند که ثبت نام دانش‌آموزان تا اول تیر ماه ادامه خواهد یافت. سپس شبکه شاد با ایجاد پنجره‌ای در صفحه اصلی شاد «پایگاه تابستانی من» را مانند «مدرسه من» ایجاد می‌کند و با انتقال اطلاعات از سامانه همگام به شاد، شبکه شاد قادر خواهد بود طبق کلاس‌های تعریف شده در سامانه همگام توسط مدیران پایگاه‌های تابستانی، گروه‌های کلاسی را ایجاد و در دسترس آن ها قرار دهد؛ لذا باید دانش‌آموزان تا اول تیرماه در سامانه همگام و در کلاس‌های مورد نظر ثبت نام کنند.

کد خبر 5229370 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کاظمی وزارت آموزش و پرورش اوقات فراغت پالایشگاه تهران آتش سوزی شهرداری تهران انتخابات 1400 کمیته امداد امام خمینی جلال ملکی سالروز ارتحال امام خمینی سازمان تامین اجتماعی زندانی آب و هوا قوه قضاییه گردشگری سیدابراهیم رئیسی شورای شهر تهران سامانه همگام اوقات فراغت دانش آموزان شبکه شاد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرعامل این شرکت با اشاره به برگزاری سومین دوره طرح سواد آبی در مدارس استان، افزود: طرح ملی دانش آموزی سواد آبی ویژه دانش‌آموزان پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه در ۲۲۰ مدرسه سراسر استان برگزار شد. 


جواد محجوبی در ادامه گفت: در این طرح مسابقات و نوآوری‌های مختلفی از جمله برگزاری مناظره‌های دانش‌آموزی بین ۲۷ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز دور دوم متوسطه برگزار شد و همچنین مسابقه "خبرنگار آب باشید" با توجه به فعالیت ۱۳ فصل اول کتاب انسان و محیط زیست در بین دانش آموزان پایه دهم و یازدهم برگزار شد.

 
رئیس هیئت مدیره شرکت آب منطقه‌ای یزد هدف از برگزاری طرح ملی سواد آبی را آموزش و فرهنگ‌سازی قشر آینده‌ساز و دانش آموزان در راستای استفاده صحیح از منابع آب و مدیریت مصرف آن دانست. 


محجوبی در پایان ابراز کرد: در طرح داناب برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین و در طرح سواد آبی مسابقه مناظره دانشجویی که از طرح‌های ابتکاری استان یزد می‌باشند با موافقت شرکت مدیریت منابع آب در سال آینده به صورت ملی انجام خواهد شد. همچنین در سال جاری کتاب انسان و محیط زیست از دروس مطرح در کنکور سراسری خواهد بود.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه